Безкоштовна консультація

Терасна дошка, Мербау 21х145

Wood Partner
4349,00
грн.
Терасна дошка, Мербау 25х145

Терасна дошка з Мербау — Це справді легендарна дошка, яка добре відома на Українському ринку.
Є однією з найтвердіших видів терасної дошки та підійде для найвибагливіших клієнтів! Крім твердості даний продукт є дуже стабільним матеріалом і характеризується багатою червоно-коричневою гамою кольорів.
Створюючи елегантні та красиві інтер'єри, неможливо обійтися без якісної терасної дошки Мербау. Терасна дошка Мербау з екзотичної деревини має характерну особливість наповнювати будь-яке приміщення відчуттям дивовижної аури затишку, тепла та комфорту.
Терасна дошка Мербау вважається надзвичайно красивим, довговічним і міцним деревом, здатним протистояти тривалому інтенсивному навантаженню, а також вмісту в повітрі підвищеної вологи. Завдяки саме цим якостям дошка Мербау ціна виступає як ідеальний варіант.
Терасна дошка відноситься до I-II категорії зносостійкості, якщо вона буде розміщена під дахом, з наявністю достатньої вентиляції, то прослужить необмежено довго.
Мербау відрізняється стійкістю до процесів гниття, їй не страшні процеси гниття, вплив грибків та деревних термітів, ступінь її оброблюваності фахівці відносять до найвищої категорії.
Мербау не боїться згубного впливу світла, вологи та високої температури. У цій екзотичній деревині містяться спеціальні маслянисті речовини, що перешкоджають висиханню натурального матеріалу.

Довжина, мм: 2150-4910

Матеріал: Мербау

Найчастіше замовляють
Made on
Tilda