Безкоштовна консультація

Дошка соснова обрізна 25х200

Wood Partner
7200,00
грн.
Дошка соснова обрізна 25х200

Даний будівельний матеріал у будівництві застосовується досить широко. Соснова дошка використовується як обробний та конструкційний матеріал, а також для виробництва меблів.

Соснова дошка може бути різної якості, яка визначає її сорт. На ринку виділяють 5 видів сортів дошок, що мають відмінності у таких характеристиках: ступінь вад деревини, обробка, відсоток нахилу волокон, а також ступінь просушування та ін.

Кожен сорт має свою сферу використання: вищий сорт використовується для обробки приміщень, де важливим є ідеально гладенький зовнішній вигляд та висока міцність, адже він зовсім не має видимих дефектів. Інші сорти дошки соснової обрізної використовується в таких будівельних процесах: реставраційних, ремонтних будівельних роботах.

Крім того, соснова дошка 25х200 також може бути використана в якості покриття підлоги, зведення опалубок та лісів, виготовлення дверей, сходів, укладки даху, для віконних рам, для обшивки каркасних стін, створення столярних виробів та при облаштуванні стельових перекриттів та багато іншого.

До безпосереднього використання зберігайте соснову дошку в сухих, закритих приміщеннях із хорошою вентиляцією задля уникнення пошкоджень.


Переріз мм.: 25х200

Найчастіше замовляють
Click to order
Made on
Tilda