Безкоштовна консультація

Дошка соснова обрізна 40х120

Wood Partner
7500,00
грн.
Дошка соснова обрізна 40х120

Цей будівельний матеріал застосовується у будівництві дуже широко. Дошка використовується як конструкційний та обробний матеріал, а також під час виробництва меблів.

Якість соснової дошки залежить від її сорту. Існує 5 видів сортів дошок, які відрізняються такими характеристиками: ступенем вад деревини, обробкою, відсотком нахилу волокон, ступенем просушування та ін.

Кожен із сортів має свою сферу використання: вищий сорт не має видимих вад, тому він використовується при обробці приміщень, де найголовнішу роль грає ідеально рівний зовнішній вигляд та висока міцність.
Загалом дошка соснова обрізна використовується у різних будівельних процесах: від реставраційних до ремонтних будівельних робіт.

Соснова дошка 40х120 також часто використовується в якості настилки підлоги, зведення опалубок та лісів, укладки даху, для обшивки каркасних стін, створення столярних виробів та при облаштуванні стельових перекриттів.

Якщо використання дошки планується не одразу після покупки, то варто пам'ятати про належні умови зберігання. Це має бути сухе, закрите і добре провітрюване приміщення.


Переріз мм.: 40х120

Найчастіше замовляють
Made on
Tilda